Om

Alice Lerche International

Alice Lerche International - Find vejen til et bedre arbejdsliv. Mentoring og samtale så du kommer i mål professionelt og personligt.

Alice Lerche International

Her på siden kan du læse mere om Alice Lerche International. Jeg tilbyder både fysisk og online rådgivning. Læs mere om hvem jeg er, og hvad jeg kan.

Velkommen – hvor er det skønt, du er landet her!

Jeg brænder for at løfte mennesker og skabe bevægelse med retning. Med en solid baggrund indenfor karriererådgivning og mentoring har jeg i årevis skabt resultater gennem en række skræddersyede forløb. Mit fokus er ikke blot at tilbyde rådgivning og coaching, men at invitere dig til at træde ind i et trygt rum, hvor du kan udforske dine mål, ønsker og udfordringer i dybden.

For mig er du ikke blot en klient men et menneske, der bliver set, hørt og forstået.

Min tilgang til mentoring er præget af kærlig ærlighed. Jeg rummer det, der føles svært. Jeg skaber et stærkt fundament for forandring. Jeg retter fokus mod det, der har holdt dig tilbage. Jeg sætter lys på andre muligheder. Jeg kortlægger dine vaner. Jeg er god til at finde den bagvedliggende årsag.

Du er ikke alene på din rejse, og med mig som mentor får du den rette støtte.

Min mission er at inspirere og motivere dig til at forfølge dine ambitioner og drømme. Sammen fejrer vi alle dine succeser – for hvert skridt tæller.

Gennem en kombination af konkrete trin, personlig motivation og coaching baner vi vejen for din vækst.

Glæd dig til igen at finde ind til din inderste kerne og mærke din råstyrke.

Glæd dig til friheden der følger med, når du står ved dig selv.

Følg med på sociale medier
Glæder mig til at høre fra dig!

Du bestemmer om det skal være nu, i morgen, den 1. eller snart…